Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
{{ items.reduce((tot, item) => item.qty + tot, 0) }}

Ik leer het gebed (jongen)

5,97
Incl. BTW
Op voorraad Morgen in huis
Aantal

Dit is onze "ik leer het gebed"-poster voor jongens. De kleur van de poster is blauw. De afmetingen zijn 50x70 cm. Met behulp van deze poster leer je je kind op een unieke en leerzame manier het gebed te verrichten. Stap voor stap worden de handelingen afgebeeld, die ervoor nodig zijn om het gebed te verrichten. Rechtonder staat een tabel waarop zeer overzichtelijk wordt aangegeven, hoe ieder gebed verricht dient te worden volgens de Soennah van de Profeet, vrede zij met hem.

 • Uitgebreide omschrijving
  Dit is onze "ik leer het gebed"-poster voor jongens. De kleur van de poster is blauw. De afmetingen van deze leerposter zijn 50x70 cm. Met behulp van deze poster leer je je kind op een unieke en leerzame manier het gebed te verrichten. Deze poster dient als geschenk voor jouw kind, het kind van een ander of als cadeau voor een nieuwe Moslim, om het gebed op eenvoudige wijze te leren. Stap voor stap worden de handelingen afgebeeld, die ervoor nodig zijn om het gebed te verrichten. Rechtonder staat een tabel waarop zeer overzichtelijk wordt aangegeven, hoe ieder gebed verricht dient te worden volgens de Soennah van de Profeet, vrede zij met hem. Deze Islamitische leerposter bevat afbeeldingen van een biddend kind, zonder dat het gezicht daarbij is afgebeeld. Daardoor is het ook geschikt om in huis op te hangen. De poster wordt geleverd zonder lijst maar kan zowel als poster opgehangen worden zonder lijst, alsook ingelijst worden.
  [video width="1280" height="720" mp4="https://shop.hadieth.nl/wp-content/uploads/2019/05/Gebedsposter-Ik-leer-het-gebed-promo.mp4"][/video]
 • Reviews
  U bent aan het reviewen :
  Ik leer het gebed (jongen)
  Beoordeling
  Je naam *
  Samenvatting *
  Review *