Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
{{ items.reduce((tot, item) => item.qty + tot, 0) }}

Ik leer de woedoe (meisje)

5,97
Incl. BTW
Op voorraad Morgen in huis
Aantal

Dit is onze "ik leer de Woedoe"-poster voor meisjes. De kleur van de poster is roze. Deze "ik leer de Woedoe"-posters zijn een unieke en leerzame manier om je kind de Woedoe te leren. Op deze poster voor meisjes staat een kind, dat jouw kind stapsgewijs de Woedoe bijbrengt door alle handelingen te verrichten die nodig zijn om de Woedoe te volbrengen. Deze poster is overigens niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor broeders en zusters die net tot de Islaam zijn toegetreden en alleen, of samen met hún kinderen, de Woedoe willen leren. De wijze van Woedoe die op de poster is afgebeeld, is de Woedoe die correct is volgens de Soennah van de Profeet, vrede zij met hem, en die authentiek van hem is overgeleverd. Deze Islamitische leerposter bevat afbeeldingen van een kind dat alle handelingen voor de Woedoe verricht, zonder dat daarbij het gezicht van het kind is afgebeeld. Daardoor is de poster ook geschikt om in huis op te hangen. De poster wordt geleverd zonder lijst. De afmetingen van de poster zijn 50x70 cm.

 • Uitgebreide omschrijving
  Dit is onze "ik leer de Woedoe"-poster voor meisjes. De kleur van de poster is roze. Vlak voor Ramadhaan 2019 hebben wij de geweldige posters "ik leer het gebed" voor jongens en meisjes uitgebracht, die een enorm succes zijn geweest onder de Moslimkinderen in Belgie en Nederland. Deze "ik leer de Woedoe"-posters zijn wederom een unieke en leerzame manier om je kind de Woedoe te leren. Op deze poster voor meisjes staat een kind, dat jouw kind stapsgewijs de Woedoe bijbrengt door alle handelingen te verrichten die nodig zijn om de Woedoe te volbrengen. Deze poster is overigens niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor broeders en zusters die net tot de Islaam zijn toegetreden en alleen, of samen met hún kinderen, de Woedoe willen leren. De wijze van Woedoe die op de poster is afgebeeld, is de Woedoe die correct is volgens de Soennah van de Profeet, vrede zij met hem, en die authentiek van hem is overgeleverd. Zoals eerder aangegeven kan de poster dienen als cadeau voor een kind, een nieuwe broeder of zuster of voor broeders en zusters die een geheugensteuntje tijdens het verrichten van de Woedoe wel kunnen gebruiken. Deze Islamitische leerposter bevat afbeeldingen van een kind dat alle handelingen voor de Woedoe verricht, zonder dat daarbij het gezicht van het kind is afgebeeld. Daardoor is de poster ook geschikt om in huis op te hangen, zonder dat het onder het verbod van het afbeelden van levende wezens valt. De poster wordt geleverd zonder lijst maar kan natuurlijk ook worden ingelijst en opgehangen. De afmetingen van de poster zijn 50x70 cm. Voor meer informatie kun je de volgende leuke video van dit product bekijken:
  [video width="1280" height="720" mp4="https://shop.hadieth.nl/wp-content/uploads/2019/05/Gebedsposter-Ik-leer-het-gebed-promo.mp4"][/video]
 • Reviews
  U bent aan het reviewen :
  Ik leer de woedoe (meisje)
  Beoordeling
  Je naam *
  Samenvatting *
  Review *