Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
{{ items.reduce((tot, item) => item.qty + tot, 0) }}

Amal's Grootste Wens

Merk : Hadieth Benelux
Referentie : 3646
22,97
Incl. BTW
Op voorraad Morgen in huis
Aantal

Een prachtig, fonkelend paleis, omgeven door een geur die niet van deze wereld is… Sinds ze haar hoopvolle smeekbeden aan Allah, Soebhanahoe wa Ta’ala, richtte, verschijnt dit paleis elke keer weer in Amal’s dromen. Als ze dan de flyer voor een benefiet in haar handen houdt, wordt het geheim rond het mysterieuze paleis ontrafeld.

 

“Voor degene die omwille van Allah een moskee bouwt, zal Allah een Paleis in het Paradijs bouwen.”

 

Amal barst in tranen uit, als ze ontdekt hoe enorm de beloning hiervoor is. Het was het meer dan waard om iets waardevols te doneren voor de bouw van de moskee. Maar zullen de ingezamelde donaties genoeg zijn om de bouw van de moskee vóór de volgende Ramadan af te ronden? Kunnen Amal en haar broers volgend jaar eindelijk samen met de hele familie het Tarawieh-gebed in de moskee verrichten?

 

Volg Amal en haar familie tijdens haar gezegende project dat bol staat van verrassingen!

 • Uitgebreide omschrijving

  Ontdek een bijzonder verhaal dat je meeneemt naar een prachtig paleis en de kracht van smeekbeden aan Allah. In dit adembenemende boek met 92 pagina's en schitterende illustraties volg je Amal op haar reis van hoop en geloof. 

   

  Wanneer ze de flyer voor een benefiet in handen krijgt, ontdekt ze het geheim van het paleis dat telkens in haar dromen verschijnt. Een belofte van Allah onthult een ongelooflijke beloning voor degene die een moskee bouwt. Tranen van vreugde vullen Amal's ogen, het was het meer dan waard om iets waardevols te doneren voor de bouw van de moskee. Maar zal het genoeg zijn om de bouw van de moskee vóór de volgende Ramadan te voltooien? 

   

  Ga samen met Amal en haar familie op een meeslepend avontuur vol verrassingen, terwijl ze proberen hun droom van het gezamenlijke Tarawieh-gebed in de moskee te verwezenlijken.

   

 • Reviews
  U bent aan het reviewen :
  Amal's Grootste Wens
  Beoordeling
  Je naam *
  Samenvatting *
  Review *