Geboorte baby

Actieve filters

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 2,00 - € 5,00

Jongetje geboren Jongetje geboren 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Jongetje geboren

0047
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Een lief, klein jongetje is geboren Alhamdoelillah De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah het geschenk (het kind) gezend voor je laten zijn, wees dankbaar aan de Schenker. Moge zij volgroeien en moge...
Hoera! Jullie worden oumie... Hoera! Jullie worden oumie... 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Hoera! Jullie worden oumie en abie!

0169
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Hoera! Jullie worden oumie & abie! De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah jou en de kleine beschermen. Amien!
Ma sha Allah a baby boy Ma sha Allah a baby boy 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Ma sha Allah a baby boy

0223
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Maa shaa allah a baby boy De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah het geschenk (het kind) gezegend voor je laten zijn, wees dankbaar aan de Schenker, moge hij volgroeien en moge Allah jou zijn...
Ma sha Allah a baby girl Ma sha Allah a baby girl 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Ma sha Allah a baby girl

0226
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Maa shaa Allah a baby girl De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah het geschenk (het kind) gezend voor je laten zijn, wees dankbaar aan de Schenker. Moge zij volgroeien en moge Allah jou haar...
Een tweeling Allahoema baarik Een tweeling Allahoema baarik 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Een tweeling Allahoema baarik

0232
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Een tweeling, Allahoema baarik! De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah het geschenk (de kinderen) gezegend voor je laten zijn, wees dankbaar aan de Schenker, moge ze volgroeien en moge Allah jou hun...
Salaam 'alaikoum stoere jongen Salaam 'alaikoum stoere jongen 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Salaam 'alaikoum stoere jongen

0437
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Salaam 'alaikoum, stoere jongen De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah jou altijd beschermen en laten opgroeien tot een vrome moslim!
Welkom in de Ummah kleintje Welkom in de Ummah kleintje 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Welkom in de Ummah kleintje

0479
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Welkom in de Ummah Kleintje De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah jou zegenen en jou een zegening laten zijn voor de Ummah!
Salaam 'alaikoum lief meisje Salaam 'alaikoum lief meisje 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Salaam 'alaikoum lief meisje

0438
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: Salaam 'alaikoum, lief meisje De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: Moge Allah jou altijd beschermen en laten opgroeien tot een vrome moslima!
Besnijdenis geel/rood Besnijdenis geel/rood 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Besnijdenis geel/rood

0504
€ 2,47
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is:
Dua child Dua child 2
Beschikbaar
Wenskaarten en posters

Dua child

0540
€ 2,97
Deze poster kost 2,97 zonder lijst en is 13cm breed en 18cm lang.

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 2,00 - € 5,00

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.