• Nieuw
  • Nieuw

99 Namen Kalender Zwart (goudfolie)

Op voorraad
€ 19,97
Inclusief belasting
De Profeet ﷺ heeft gezegd: ‘Allah heeft 99 Namen, honderd min één. Iedereen die ze leert zal het Paradijs binnengaan.’ Overpeins de Namen en Eigenschappen van Allah. Wees hier getuige van, leer deze kennen en trek rond door de tuinen van kennis. Want wie Allah kent middels Zijn Namen, Eigenschappen en Daden, zal ongetwijfeld van Hem gaan houden. De 99 Namen die gebruikt zijn in deze kalender zijn onttrokken uit de uitleg van de inleiding van ‘ar-Risaalah’ v

De Profeet ﷺ heeft gezegd:

 ‘Allah heeft 99 Namen, honderd min één. Iedereen die ze leert zal het Paradijs binnengaan.’

Overpeins de Namen en  Eigenschappen van Allah. Wees hier getuige van, leer deze kennen en trek rond door de tuinen van kennis. Want wie Allah kent middels Zijn Namen, Eigenschappen en Daden, zal ongetwijfeld van Hem gaan houden.

De 99 Namen die gebruikt zijn in deze kalender zijn onttrokken uit de uitleg van de inleiding van ‘ar-Risaalah’ van Ibn Abie Zayd al-Qayrawaanie door Sheikh ‘Abdoel-Moehsin al-Badr.

2878
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.