• Nieuw
  • Nieuw

99 Namen van Allah Kaarten Zwart

Op voorraad
€ 19,97
Inclusief belasting
De Profeet heeft gezegd: 'Allah heeft 99 Namen, honderd min één. Iedereen die ze leert zal het Paradijs binnengaan.' De '99 Namen van Allah kaarten' zijn een prachtig hulpmiddel om de Namen van Allah te leren en te overpeinzen. Elke kaart bevat een Naam in het Arabisch, Fonetisch en de uitleg van de Naam.

De Profeet heeft gezegd: 'Allah heeft 99 Namen, honderd min één. Iedereen die ze leert zal het Paradijs binnengaan.'

De 99 Namen die gebruikt zijn voor deze kaarten zijn onttrokken uit de uitleg van de inleiding van ‘ar-Risaalah’ van Ibn Abie Zayd al Qayrawaanie door Sheikh ‘Abdoel-Moehsin al-Badr. Elke kaart bevat een korte, maar duidelijke beschrijving en uitleg van de Naam. Wij hopen dat het middels deze kaarten makkelijker zal zijn de Namen van Allah te leren, te overpeinzen en te memoriseren. Met als doel nader tot Allah te geraken en te behoren tot degenen die het Paradijs mogen betreden.

Elke kaart bevat een Naam in het Arabisch en fonetisch aan de ene zijde en aan de andere zijde de betekenis en uitleg van de Naam. 

2563
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.