• Nieuw
  • Nieuw

114 introducties tot de hoofdstukken van de Koran

In Stock
€ 22,97
Inclusief belasting

Wil jij jouw band met de Koran versterken? Wil jij de Koran beter begrijpen? Dat kan middels het boek “114 introducties tot de hoofdstukken van de Koran”

Wil jij jouw band met de Koran versterken? Wil jij de Koran beter begrijpen? Dat kan middels het boek “114 introducties tot de hoofdstukken van de Koran” (535 pagina’s).

Een sleutel tot een goed begrip van de Koran, en dus de islam, is dit boek: “114 introducties tot de hoofdstukken van de Koran”, geschreven door Sayyid Abul Ala Maududi en afkomstig uit zijn uitgebreide werk “Tafhim al-Qur’an (The Meaning of the Qur’an)”. Het is vertaald door broeder ‘Abdoellaah Bekx. Het bespreekt onder andere de periode van openbaring en de sociale en historische omstandigheden in die periode, het geeft historische achtergrond informatie en een toelichting op de thema’s en onderwerpen van de hoofdstukken. Met deze informatie in het achterhoofd zal men de hoofdstukken en verzen van de Koran anders gaan lezen en beter begrijpen, in shaa Allah.

1193
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.