• Nieuw
  • Nieuw

Ik leer bidden (voor meisjes)

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 3,97
Inclusief belasting

Ik leer bidden

Het gebed, een belangrijke pilaar in de Islaam. Het gebed brengt een persoon dichter bij Allah en zorgt voor rust en tevredenheid bij de persoon.

Elke goede daad die men leert aan de ander, zal nutvol zijn voor beiden. Een ouder die zijn kind het gebed leert, het kind zal de beloning krijgen voor elke verrichtte gebed in zijn leven, echter zal de persoon die het gebed hem geleerd heeft, eveneens voor elke gebed een beloning ontvangen.

Zonder dat er wat afgaat van de beloning bij de ander!

Ik leer bidden

Het gebed, een belangrijke pilaar in de Islaam. Vandaar dat het goed is om er vroeg mee te beginnen bij een kind zoals onze Profeet (vrede zij met hem) ons heeft geleerd. 

Het gebed brengt een persoon dichter bij Allah en zorgt voor rust en tevredenheid bij de persoon. Het gebed is verplicht gemaakt door Allah, en een kind dient vanaf 7 jaar te beginnen met het gebed.

Dit boekje ondersteunt hierin, door op een leuke en speelsewijze een jong kind klaar te stomen voor zijn of haar eerste gebed. Het boekje is educatief gemaakt en door leuke plaatjes en kleine teksten is er stap voor stap een overzichtelijke manier weergeven om het kind te leren het gebed te verrichten. Het helpt de opvoeder om het kind het gebed bij te brengen, en zelf de tempo te kiezen dat past bij het kind. Dit boekje is ook ideaal voor bekeerlingen.

Elke goede daad die men leert aan de ander, zal nutvol zijn voor beiden. Een ouder die zijn kind het gebed leert, het kind zal de beloning krijgen voor elke verrichtte gebed in zijn leven, echter zal de persoon die het gebed hem geleerd heeft, eveneens voor elke gebed een beloning ontvangen. Zonder dat er wat afgaat van de beloning bij de ander!

Hadieth Benelux heeft niet alleen "Ik leer bidden voor meisjes" uitgebracht, maar ook voor jongens, posters & nog veel meer producten. Klik hier om alle producten over het gebed te bekijken.

Uitgeverij: Hadieth Benelux

0580
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.