• Nieuw
  • Nieuw

Kadir en Molletje Goebz - Verhaaltjes over Akhlaaq

Op voorraad
€ 12,97
Inclusief belasting
Kadir en Molletje Goebz zijn beste vriendjes en helpen elkaar altijd. Samen beleven ze in deze leuke verhaaltjes de mooiste avonturen. Zo leren ze over delen met anderen, hoe je behulpzaam kunt zijn, wat je kunt doen als iemand ziek is en dat je goed voor je ouders moet zijn. Lees gauw verder om de rest van de avonturen van de vriendjes te ontdekken! Kadir en Molletje Goebz is geschreven voor kinderen van 4-7 jaar. Het zijn korte islamitische verhalen in rijmvorm over akhlaaq.

Kadir en Molletje Goebz zijn beste vriendjes en helpen elkaar altijd. Samen beleven ze in deze leuke verhaaltjes de mooiste avonturen. Zo leren ze over delen met anderen, hoe je behulpzaam kunt zijn, wat je kunt doen als iemand ziek is en dat je goed voor je ouders moet zijn. Lees gauw verder om de rest van de avonturen van de vriendjes te ontdekken! 

Kadir en Molletje Goebz is geschreven voor kinderen van 4-7 jaar. Het zijn korte islamitische verhalen in rijmvorm over akhlaaq.

2888
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.