• Nieuw
  • Nieuw

Koran set 30 djoez tajwied (warsh) A5

Op voorraad
€ 32,97
Inclusief belasting
Koran set 30 Djoez in A5 formaat Riwayat Warsh. Deze koffer bevat 30 Ajzaa´ (meervoud van Juz) van de Qur´aan in 30 aparte delen. Een Juz van de Qur´aan bestaat uit twee Ahzaab (meervoud van Hizb) en een Hiz bestaat uit een zestigste deel van de Qur´aan. In elk boek van in deze koffer bevinden zich dus 2 Ahzaab en 1 Joez volgens de gangbare indeling van de Ahzaab en Ajzaa´ die in de meest gangbare Mushaf staat. De recitatiewijze van deze verzameling boeken is die v

Koran set 30 Djoez in A5 formaat Riwayat Warsh.

Deze koffer bevat 30 Ajzaa´ (meervoud van Juz) van de Qur´aan in 30 aparte delen. Een Juz van de Qur´aan bestaat uit twee Ahzaab (meervoud van Hizb) en een Hiz bestaat uit een zestigste deel van de Qur´aan. In elk boek van in deze koffer bevinden zich dus 2 Ahzaab en 1 Joez volgens de gangbare indeling van de Ahzaab en Ajzaa´ die in de meest gangbare Mushaf staat. De recitatiewijze van deze verzameling boeken is die van Hafs. In totaal zijn er tien authentieke recitatiewijzen die zijn overgeleverd van de Profeet, vrede zij met hem.

2905
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.