• Nieuw
  • Nieuw

Het nut van goede daden - Klein verhaaltje 7

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 2,97
Inclusief belasting
Dit boekje is op een kinderlijke wijze geschreven en vertelt het kind een waargebeurd verhaal uit de tijd van de profeet.
Dit boekje is ideaal om aan uw kind voor te lezen, en erg leuk voor de wat oudere kinderen om het zelf te lezen.
 
Op een dag waren er drie mannen die samen op reis waren. Zij vonden een grot waar zij in konden schuilen. Zij gingen naar binnen. Opeens ... BENG. Een groot rotsblok rolde van de top van de berg voor de ingang van de grot. Nu zaten zij daarbinnen gevangen ...

Ben je stiekem tóch een uur later naar bed gegaan? Of heb je stiekem langer op de tablet gespeeld dan eigenlijk mocht? Het liefst hoop je dat mama en papa er nooit achterkomen. Want ja, wat maakt het eigenlijk uit? Wie doe je er kwaad mee?
Maar hoe erg ben je je ervan bewust, dat Allah jou wel ziet? Besef je dat Hij ieder moment van de dag meekijkt en elke stiekeme daad ziet? Voor je ouders kun je dingen verborgen houden, soms komen ze er tóch achter en soms niet. Je kunt het altijd proberen, is het motto. Maar voor Allah kun je niets verstoppen! Hij weet, hoort en ziet namelijk alles! Rayan en Rania hebben in ieder geval hun lesje wel geleerd. Zij vergeten niet meer dat Allah toekijkt en denken nu drie keer na voor ze iets doen wat eigenlijk niet mag. Ben jij benieuwd waarom? Sla dit boek dan snel open!

Dit is het derde boekje uit de reeks Rayan en Rania

2209
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.