• Nieuw
  • Nieuw

Alfabet Vormen

Op voorraad
€ 17,97
Inclusief belasting
Leer Arabisch, leer Nederlands en leer de vormen! Gemaakt van hoogwaardige materialen, gaat dit item jaren mee in sha Allah! Deze blokken zijn ergonomisch ontworpen en kleurrijk gerangschikt zodat ze meteen in het oog springen van je kind. Elke vorm past in zijn uitgesneden positie op het bord. Met alle verschillende kleuren en vormen zullen deze blokken je kind helpen om visuele aandacht en fijne motoriek te ontwikkelen. Als je klaar bent met het leren van het ene alfabet, draai je de blokken

Leer Arabisch, leer Nederlands en leer de vormen! Gemaakt van hoogwaardige materialen, gaat dit item jaren mee in sha Allah! Deze blokken zijn ergonomisch ontworpen en kleurrijk gerangschikt zodat ze meteen in het oog springen van je kind.

Elke vorm past in zijn uitgesneden positie op het bord. Met alle verschillende kleuren en vormen zullen deze blokken je kind helpen om visuele aandacht en fijne motoriek te ontwikkelen.

Als je klaar bent met het leren van het ene alfabet, draai je de blokken om en begin je opnieuw met het andere - DUBBEL HET PLEZIER!

2831
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.