• Nieuw
  • Nieuw

Kaaba bouwstenen

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 34,97
Inclusief belasting

Het Kaaba-model wordt geleverd met 325 bouwstenen en een stapsgewijze montagehandleiding.

Combineer plezier en islamitisch onderwijs met behulp van onze Kaaba bouwstenen om een ​​nauwkeurige modelweergave van de Kaaba te bouwen.

Geschikt voor alle leeftijden (4+). Vooral geweldig voor jonge kinderen om toe te voegen aan hun islamitische speelgoedcollectie.

Het Kaaba-model weerspiegelt nauwkeurig belangrijke details van de Kaaba, zoals de binnenste pilaren en de Zwarte steen in de oostelijke hoek van de Kaaba. Deze aandacht voor detail is geweldig om interesse en verwondering over islamitische kennis, verhalen en tradities aan te wakkeren.

De buitenkant van de Kaaba bestaat uit verschillende gekleurde stukken voor de basis, evenals zwarte en gele stenen die de Kaaba-muren voorstellen, en een apart stuk voor de Zwarte steen.

Het Kaaba-model wordt geleverd met 325 bouwstenen en een stapsgewijze montagehandleiding

Combineer plezier en islamitisch onderwijs met behulp van onze Kaaba-stenen om een ​​nauwkeurige modelweergave van de Kaaba te bouwen.

Geschikt voor alle leeftijden (4+). Vooral geweldig voor jonge kinderen om toe te voegen aan hun islamitische speelgoedcollectie.

1647
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.