Rush to Mecca bordspel

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 59,97
Inclusief belasting

Het eerste complete islamitische familiespel dat alle ingrediënten bevat: actie, humor, spanning, sensatie en kennis.Een hilarisch en gezellig bordspel voor het hele gezin! Om te spelen met vrienden, familie en kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Rush to Mecca is een educatief bordspel vol spanning, kennis, humor en actie. Het spel leert je over de islam, door middel van uitdagende vragen die jouw islamitische kennis en je algemene ontwikkeling verbreden en versterken. 

Het eerste complete islamitische familiespel dat alle ingrediënten bevat: actie, humor, spanning, sensatie en kennis.

Een hilarisch en gezellig bordspel voor het hele gezin!

Om te spelen met vrienden, familie en kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Rush to Mecca is een educatief bordspel vol spanning, kennis, humor en actie. Het spel leert je over de islam, door middel van uitdagende vragen die jouw islamitische kennis en je algemene ontwikkeling verbreden en versterken. 

“Vorm je eigen team, verzamel al je kennis, concentreer je op de vragen en verras je tegenstander met je snelle antwoorden van DEEN & DUNYA.”

Hoe uitgebreid is jouw kennis op het gebied van Deen en Dunya? Doe mee aan de zoektocht naar kennis over de islam, op een ontspannen en educatieve manier. Rush to Mecca biedt uren spelplezier voor familie, vrienden en kennissen. Aandacht voor elkaar, samenzijn én een leuke manier om te leren en kennis te delen met elkaar.

Zie ook ons Rush to Mecca Junior DEEN & DUNYA uitbreidingsset, voor een aanvulling op het basisspel.

1530
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.