• Nieuw
  • Nieuw

You completed half your deen

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 2,47
Inclusief belasting
Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: You completed half your deen, Allahoemma baarik! De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: بَارَكَ اللهُ لَك، وَبَارَكَ عَلَيْك، وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْر Moge Allah jouw huwelijk zegenen, zijn zegeningen aan je schenken en jullie samenbrengen in het goede.

Deze wenskaart heeft een binnenkant en een buitenkant (vouwbaar). De tekst die op de voorkant van deze wenskaart staat is: You completed half your deen, Allahoemma baarik! De tekst die aan de binnenkant van deze wenskaart staat is: بَارَكَ اللهُ لَك، وَبَارَكَ عَلَيْك، وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْر Moge Allah jouw huwelijk zegenen, zijn zegeningen aan je schenken en jullie samenbrengen in het goede. De kaart is met goudfolie bedrukt. De afmeting van deze kaart is Breedte: 10,5 centimeter Lengte: 14,8 centimeter Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen.
0478
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.