Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
{{ items.reduce((tot, item) => item.qty + tot, 0) }}

40 Hadieth Nawawi

16,97
Incl. BTW
Op voorraad Morgen in huis
Aantal

Ontdek de essentie van de Islam in “40 Hadieth Nawawi”, een meesterwerk samengesteld door imam an-Nawawi (moge Allah genadig met hem zijn). Deze tijdloze verzameling van 40 overleveringen belicht de fundamentele leerstellingen van de Islam. De overleveringen behandelen de kernprincipes, van toewijding aan Allah (Ikhlaas) tot de betekenis van Islam en zijn zuilen, de pilaren van geloof (Imaan) tot de toegestane en verboden zaken, en algemene gedragsnormen. Verdiep je begrip van de fundamenten van de Islam met deze waardevolle verzameling, gepresenteerd in zowel het Arabisch als het Nederlands.

 • Uitgebreide omschrijving

  Ontdek de essentie van de Islam in “40 Hadieth Nawawi”, een meesterwerk samengesteld door imam an-Nawawi (moge Allah genadig met hem zijn). Deze tijdloze verzameling van 40 overleveringen belicht de fundamentele leerstellingen van de Islam.


  De overleveringen behandelen de kernprincipes, van toewijding aan Allah (Ikhlaas) tot de betekenis van Islam en zijn zuilen, de pilaren van geloof (Imaan) tot de toegestane en verboden zaken, en algemene gedragsnormen.


  Verdiep je begrip van de fundamenten van de Islam met deze waardevolle verzameling, gepresenteerd in zowel het Arabisch als het Nederlands.


 • Reviews
  U bent aan het reviewen :
  40 Hadieth Nawawi
  Beoordeling
  Je naam *
  Samenvatting *
  Review *