Kinderen

Actieve filters

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 23,00

Ik leer het gebed (jongen) Ik leer het gebed (jongen) 2
  • Nieuw
Beschikbaar
Leren bidden

Ik leer het gebed (jongen)

0079
€ 5,97
Islamitische Poster: Ik leer het gebed Dit is een unieke, leerzame manier om je kind het gebed te leren. Deze poster kost 5,97 zonder lijst en is 50 cm breed en 70 cm lang.
Mijn eerste Koranverhalen Mijn eerste Koranverhalen 2
  • Nieuw
Beschikbaar
Islamitische Boeken

Mijn eerste Koranverhalen

0081
€ 16,50
Laat je kind kennismaken met de Koran middels zeven prachtig geschreven verhalen, speciaal voor jonge kinderen.  De korte verhalen bevatten leuke, kleurrijke illustraties en vullen daarmee de Koran verhalen goed aan.  Mijn eerste Koranverhalen is hét boek dat niet mag missen in de boekenkast van je kind.
Gebedsdiploma voor jongens Gebedsdiploma voor jongens 2
  • Nieuw
Beschikbaar
€ 1,47
Gebedsdiploma voor jongens Het gebedsdiploma voor jongens & meisjes van Hadieth Benelux is een feit, maak het leren van het gebed dus nog leuker middels deze geweldige diploma's. Deze gebedsdiploma is speciaal ontwikkeld voor kinderen die het gebed leren middels onze gebedsposters & gebedsboekjes. Uitgeverij: Hadieth Benelux
Gebedsdiploma voor meisjes
  • Nieuw
Beschikbaar
€ 1,47
Gebedsdiploma voor meisjes Het gebedsdiploma voor jongens & meisjes van Hadieth Benelux is een feit, maak het leren van het gebed dus nog leuker middels deze geweldige diploma's. Deze gebedsdiploma is speciaal ontwikkeld voor kinderen die het gebed leren middels onze gebedsposters & gebedsboekjes. Uitgeverij: Hadieth Benelux

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 23,00

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.